Kontakt

Ovde možete pronaći sve potrebne informacije kako biste nas kontaktirali i postavili svoja pitanja ili izneli svoje zahteve.
Kontakt
MKV GRUPA
Srbija, 11000 Beograd (Zvezdara), Matice Srpske 66/6/51 (Rudi Čajavec 10/3)
Šifra Delatnosti: 4791 – Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta
PIB: 114104693
Matični Broj: 67326903
Raiffeisen Banka (broj din računa): 265-6190310001926-55

Kontaktirajte Nas

Ukoliko vam je potrebna pomoć oko nečega ili želite nešto da pitate, slobodno nas kontaktirajte i odgovorićemo vam u što kraćem vremenskom periodu.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Broj Telefona

+381 60 4018930

Adresa

11000 Beograd, Srbija

Radno Vreme

Pon - Ned: 00:00-24:00h

Podrška Koja Prevazilazi Očekivanja:

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite da stupite u kontakt sa nama, ovo je pravo mesto. Naš tim stručnjaka je uvek tu da vam pomogne, za sve što treba. Takođe ako imate pitanja oko ugradnje brisača, takođe smo vam na usluzi i pomoći, tako da nam se slobodno javite.

Naš cilj je da obezbedimo efikasnu i profesionalnu komunikaciju sa našim klijentima. Naš tim je posvećen pružanju brzih odgovora i visokog nivoa podrške kako bismo vam omogućili da ostvarite svoje potrebe i ciljeve.

Proces Komunikacije:

Kontaktiranjem našeg tima ne samo da stvarate vezu sa stručnjacima za brisače, već i sa partnerima koji su tu da vam obezbede podršku koja prevazilazi očekivanja. Bez obzira da li vam je potrebno savetovanje o odabiru pravih brisača za vaše vozilo, ili želite informacije o tehnikama ugradnje, naša vrata su uvek otvorena za vaša pitanja i dileme.

Uvereni smo da komunikacija sa našim klijentima nije samo aspekt poslovanja, već prilika za izgradnju trajnih odnosa. Zato smo posvećeni tome da vam pružimo pažljiv i personalizovan pristup. Naš cilj nije samo zadovoljiti vaše zahteve, već ih premašiti, stvarajući iskustvo koje će vas inspirisati da se oslonite na nas kao na vašeg pouzdanog partnera za brisače.

Korpa
Scroll to Top