Politika Privatnosti

Sve potrebne informacije o našoj Politici Privatnosti.

Politika Privatnosti

Definicije politike privatnosti

Ova Politika privatnosti reguliše praksu prikupljanja informacija od korisnika prilikom korišćenja internet stranice https//www.brisaci.rs , kao i njihovo skladištenje u bazama podataka našeg preduzeća Milica Glišić PR MKV Grupa (u daljem tekstu MKV Grupa). Naša politika privatnosti obuhvata razloge kako i zašto sakupljamo, koristimo i štitimo Vaše lične podatke.

Zadržavamo diskreciono pravo da ovu Politiku privatnosti možemo izmeniti u svako doba i da tako izmenjen tekst postane važeći odmah po objavi istog na Web sajtu.

Nastavak Vašeg korišćenja Web sajta nakon izmena, podrazumeva da prihvatate sve uslove tako izmenjene Politike privatnosti. Stoga savetujemo korisnike da periodično ponovo detaljno pročitaju informacije sadržane u Politici privatnosti, kako bi bili informisani o eventualnim promenama.

Način prikupljanja i upotrebe podataka

Tokom Vaše posete sajtu možemo prikupiti vaše lične podatke koje su neophodne da podesite svoj nalog, u svrhu naplate, isporuke Vaše robe kao i srhu kontakta putem email adrese ili telefona. Vaše lične podatke možemo koristiti kako bi nam omogućili da Vam obezbedimo proizvode i usluge koje želite radi zadovoljenja Vaših zahteva ili da Vam prilagodimo našu ponudu, tj. da je personalizujemo, unapredili rad Web sajta, osigurali proveru administrativnih zadataka, uspostavili kontakta sa Vama, obavestili Vas o aktuelnim promocijama, obavestili Vas o novim proizvodima ili uslugama, predstavili Vam ponudu, obavestili Vas o izmenama uslova korišćenja i politike privatnosti, obavestili Vas o statusu porudžbine, poboljšali naše oglašivačke i promotivne rezultate i poboljšali našu ponudu proizvoda ili usluga na tržištu, kao i u svrhu saradnje sa institucijama odgovornim za sprovođenje zakona.

PrimerPrilikom popunjavanja porudžbenice na našem sajtu neophodni su nam podaci kao što su Vaše ime i prezime, adresa, broj telefona i email adresa. 

Mi ne prodajemo i ne iznajmljujemo Vaše lične podatke trećim licima, za njihove markentiške potrebe a da prethodno nismo Vama dali mogućnost da tu opciju isključite. Međutim, mi možemo otkriti Vaše podatke našim poslovnim jedinicama i partnerima, koji su deo ove Politike privatnosti. Nikada i ni pod kojim uslovima nećemo zloupotrebiti Vaše lične podatke. U sledećim odeljcima ćemo Vam izložiti načine i razloge za moguće davanje Vaših informacija, za potrebe normalnog poslovanja Web sajta.

PrimerNikada nećemo predati ili ustupiti na korišćenje Vaše podatke trećem licu (marketinške kompanije i slično). Ali Vaše podatke moramo proslediti kurirskoj službi kako bi Vam isporučili paket.

Analitika i statistika

Radi unapređenja naše usluge i pružanja što bolje ponude možemo iskoristiti Vaše podatke radi internog vođenja statistike i praćenja trendova ponašanja potrošača. Radi unapređenja statističkih podataka MKV Grupa moristi Google Analytics softver za obradu podataka posetioca sajta. Vaši podaci neće biti prosleđivani trećim licima radi njihove marketinške promocije ali MKV Grupa može iskoristiti podatke o Vašim posetama i akcijama na sajtu radi promocije svojih proizvoda i usluga.

Skladištenje i čuvanje podataka

Preduzeće MKV Grupa kao prodavac proizvoda i usluga na Web sajtu ulaže maksimalne napore radi zaštite Vaše privatnosti kad ste „online“ kao korisnik. Vaše lične informacije se čuvaju na siguran i poverljiv način, i obrađuju na zakonit način u skladu sa ovom politikom privatnosti. Preduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mere radi zaštite od naovlašćenog i nezakonitog pristupa i obrade Vaših ličnih podataka, uključujući i enkripciju vaših informacija. Mi ćemo Vaše informacije zadržati onoliko dugo koliko je potrebno da obradimo Vaš nalog, Vaše plaćanje, odradimo refundaciju sredstava, odgovorimo na žalbu ili pružimo Vam promotivne informacije na koje ste se prijavili.

Kolačići (cookies)

Kolačić (cookie) je informacija sačuvana na Vašem računaru od strane internet stranice koju posetite. Kolačići obično čuvaju Vaša podešavanja, postavke za internet stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu internet stranicu internet pregledač šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da Vas prepozna i prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Ukoliko ne želite da naš Web sajt ima pristup Vašim kolačićima, možete ih blokirati. Većina web browsera Vam omogućava da blokirate kolačiće. To možete uraditi putem Podešavanja Vašeg web browsera.

PrimerUšli ste na sajt i dodali nešto u korpu. Ukoliko niste izvršili kupovinu, prilikom sledeće posete sajtu dodati predmet će i dalje stajati u Vašoj korpi. Mi nemamo uvid u te informacije.

Korpa
Scroll to Top